BLOGG

Några snabba tips

Några snabba tips

I radhusområden finns det ofta en så kallad samfällighet som är en slags motsvarighet till en bostadsrättsförening

Flytt­städa

Flytt­städa

Att flytt­städa kan kännas som en riktig utmaning. Till att börja med måste du få koll på exakt vad som ingår i en flytt­städning.

Flytta själv eller anlita flytt­firma

Flytta själv eller anlita flytt­firma

Det finns för- och nackdelar med allt. Att flytta själv är billigt men att bära flyttkartonger är både tungt och tar tid.

Flytt­packa

Flytt­packa

När det kommer till vissa saker, som att packa ner alla sina ägodelar i flytt­kar­tonger, kan det vara svårt att veta var en ska börja.

Rutavdrag när du flyttar

Rutavdrag när du flyttar

Planerar du att anlita en städ- eller flytt­firma när det är dags att lämna gamla bostaden? I så fall kan du få användning av rutav­draget. Rutav­draget gäller oavsett om du flyttar från en bostadsrätt eller hyresrätt.

Flytta till hus

Flytta till hus

Att flytta till villa eller radhus från en lägenhet innebär en del omställ­ningar, och några extra saker att tänka på inför flytten.

Flytta hemifrån

Flytta hemifrån

Det finns mycket att se fram emot med att flytta hemifrån. Men det är också en hel del att komma ihåg inför flytten.

Planera din flytt

Planera din flytt

Kanske ska du bli sambo, flytta hemifrån eller flytta från lägenhet till hus? Eller så kanske du ska flytta in i ditt nya drömboende?

Flyttstäda själv

Flyttstäda själv

Flyttstädning behöver inte vara svårt. Följ vår guide om du vill flyttstäda själv. Tänk på att vädra i alla rum under tiden du städar och se till att du har gott om tid.

© Copyright 2022 Express Flyttstäd
010-145 08 90
kontakta oss