Så här kan du städa snabbt

Så här kan du städa snabbt

Så här kan du städa snabbt

  1. Man kan gå från ytterdörren in till bostaden och städa just den vägen som gästerna förmodligen kommer att gå utifrån och in till vardagsrummet.
  2. Ligger det sockor på golvet kan man plocka upp dem och lägga dem i tvättkorgen.
  3. Ligger det en massa disk på diskbänken som man inser att man inte hinner diska innan gästerna kommer, så kan man ta en stor balja och lägga all smutsig disk i den och ställa den i badkaret, eller i duschen under en handduk, så den inte syns.
  4. Man kan häng rena handdukar på alla krokar, så ser det mer städat ut än vad det egentligen är. Släng de smutsiga handdukarna i tvättkorgen.
  5. Har du en proppfull soppåse och inte har hunnit tömma den? Ingen fara. Du kan ställa den på balkongen just så länge gästerna är på besök. Sedan går du med den när gästerna har gått. De kommer inte att se det.
  6. Har du en obäddad säng? Du kan snyggt bara vika ihop täcket och lägga kudden ovanpå det vikta täcket så ser det snyggt ut. Sedan kan du dra på sängöverkastet, så ser det prydligt ut.
  7. Ligger det många skor huller om buller i hallen? Ta en stor Ikea-kasse och lägg alla skor i den och ställ kassen inne i en skrubb eller garderob. Då ser det snyggt och prydligt ut i hallen.
© Copyright 2022 Express Flyttstäd
010-145 08 90
kontakta oss